Το alexsports.gr σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώνετε τα προϊόντα που αγοράζετε με τρεις διαφορετικούς (3) τρόπους έτσι ώστε να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των πελατών του. Αναλυτικά παρακάτω παρουσιάζονται οι τρόποι πληρωμής που είναι διαθέσιμοι:

  1. Πιστωτική Κάρτα / Χρεωστική Κάρτα. Εάν επιλέξετε την πιστωτική κάρτα σαν τρόπο πληρωμής για τα προϊόντα σας  θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ όπου θα εισάγετε τα στοιχεία της κάρτα σας. Σημειώνουμε ότι σε καμία περίπτωση τα στοιχεία της κάρτα σας δεν έρχονται σε επαφή με το alexsports.gr. Όταν ολοκληρώσετε  τη συναλλαγή σας θα ειδοποιηθεί το κατάστημά μας από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και θα ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής του προϊόντος.
  2. Αντικαταβολή. Εάν επιλέξετε την αντικαταβολή θα πρέπει να πληρώσετε το προϊόν που επιλέξετε στην εταιρεία courier  όταν θα σας παραδώσει  το προϊόν. Αυτός ο τρόπος πληρωμής συνεπάγεται επιπλέον κόστος 2€.
  3. Τραπεζικό έμβασμα. Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε με κατάθεση στην τράπεζα, θα σας δοθούν τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού του alexsports.gr. Αφού επιβεβαιώσουμε την κατάθεσή σας θα ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής του προϊόντος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για παραγγελίες άνω των 50€ δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής. Διαφορετικά, τα έξοδα αποστολής είναι 4€ και επιβαρύνουν τον πελάτη.