Α. Επιστροφή προϊόντος από μέρους του πελάτη και αντικατάστασή του με άλλο.


Το alexsports.gr  θέλοντας να εξασφαλίσει την ομαλή και σίγουρη αγορά ενός προϊόντος από τον αγοραστή, δίνει τη δυνατότητα επιστροφής και αντικατάστασής του από άλλο ή από το ίδιο σε διαφορετικό μέγεθος, εάν είναι διαθέσιμο. Η αντικατάσταση του προϊόντος  θα γίνεται δεκτή μόνο στην περίπτωση που αυτό είναι στην αρχική-εργοστασιακή του κατάσταση. Αφού γίνει η συνεννόηση με το κατάστημά μας θα μπορεί ο πελάτης να επιστρέψει το προϊόν με την εταιρία courier που συνεργάζεται το alexsports.gr. Σε κάθε περίπτωση, είτε η αρχική αγορά ήταν άνω των 50€ είτε ήταν κάτω των 50€ τα έξοδα αποστολής (4€) επιβαρύνουν τον ίδιο-πελάτη. Μόλις επιλέξει το προϊόν αντικατάστασης τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν πλέον το alexsports.gr. Για όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και πλήρη την συσκευασία του.  Σε περίπτωση αλλαγής της τιμής του προϊόντος στο ενδιάμεσο διάστημα , κατοχυρώνεται η αρχική τιμή του προϊόντος είτε αυτή αυξήθηκε είτε μειώθηκε.

Για καλύτερη επικοινωνία πάντα επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το φυσικό μας κατάστημα στο 2351033507

 

Β. Επιστροφή προϊόντος λόγω λάθους του alexsports.gr


Σε περίπτωση λανθασμένης αποστολής προϊόντος,  το alexsports.gr αναλαμβάνει πλήρως την αντικατάσταση και αποστολή του σωστού προϊόντος στον αγοραστή, καλύπτοντας εξ ολοκλήρου το κόστος αποστολής του, με την προϋπόθεση ότι το προϊόν θα επιστραφεί στην αρχική-εργοστασιακή του κατάσταση. Το αίτημα αντικατάστασης θα πρέπει να γίνει σε 4 ημέρες από την παραλαβή του λανθασμένου προϊόντος και αφού προηγηθεί επικοινωνία, τηλεφωνική (2351033507) ή μέσω mail (info@alexsports.gr), από την μεριά του αγοραστή με την εταιρία ενώ αφορά το ίδιο προϊόν και μέγεθος της αρχικής παραγγελίας . Για όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή, του προς αντικατάσταση προϊόντος, θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και πλήρη την συσκευασία του. To alexsports.gr δε δεσμεύεται στην ύπαρξη του επιθυμητού μεγέθους κατά την αλλαγή. Η δωρεάν αλλαγή ισχύει και στην περίπτωση αλλαγής σε άλλο μοντέλο. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι παπούτσια ο μόνος και αποδεκτός τρόπος αποστολής τους είναι ο εξής: Θα πρέπει να τοποθετήσετε τα παπούτσια μαζί με το κουτί τους σε μια έξτρα σακούλα είτε δική σας είτε της εταιρίας courier για να αποφευχθεί η φθορά της συσκευασίας, για να μπορεί να μεταπουληθεί

 

Γ. Επιστροφή προϊόντος με αντίστοιχη επιστροφή χρημάτων


To alexsports.gr  θέλοντας να παρέχει το καλύτερο στον αγοραστή, δίνει τη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την επιστροφή του προϊόντος. Η αντικατάσταση του προϊόντος θα γίνεται δεκτή μόνο στην περίπτωση που αυτό είναι στην αρχική-εργοστασιακή του κατάσταση. Το αίτημα για αντικατάσταση ενός προϊόντος θα πρέπει να γίνει μέσα σε επτά (7) ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του τηλεφωνικά (2351033507)  ή μέσω mail (info@alexsports.gr). Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται εντός επτά (7)  εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία μας. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος μεταφοράς (4€) του προϊόντος βαρύνει τον πελάτη. Η επιστροφή του αρχικού προϊόντος θα γίνεται με εταιρεία courier την οποία θα επιλέγει το alexsports.gr. Για όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και πλήρη την συσκευασία του.

Σε περίπτωση που η αγορά σας είχε παραπάνω από ένα προϊόν και ξεπερνούσε τα 50 € (χωρίς μεταφορικά) , και επιθυμείτε να επιστραφούν ένα ή περισσότερα προϊόντα και η αξία της παραγγελίας μειωθεί κάτω από τα 50 € , τότε από το ποσό που πρέπει να επιστραφεί αφαιρούνται 4€ της αρχικής αποστολής και 4€ της επιστροφής (σύνολο 8€ )

Για να προχωρήσετε σε επιστροφή χρημάτων θα πρέπει να αποστείλετε το προϊόν με την ίδια κούριερ με την οποία το λάβατε και χρέωση παραλήπτη ( κόστος 4€ το οποίο αφαιρείται από το ποσό επιστροφής) παίρνοντας από την κούριερ τον αριθμό αποστολής του επιστρεφόμενου δέματος . Εναλλακτικά μπορείτε να αποστείλετε το δέμα με δική σας χρέωση και όποια εταιρία courier εσείς επιθυμείτε(η ευθύνη μεταφοράς βαρύνει τον αποστολέα). Δέματα που αποστέλλονται μέσω ταχυδρομείου δεν παραλαμβάνονται, οπότε δεν μπορούμε να προβούμε και στην επιστροφή χρημάτων. Αφού στείλετε το δέμα  θα πρέπει να μας καλέσετε (2351033507) ή να μας αποστείλετε mail (info@alexsports.gr) και να μας ενημερώσετε για τον αριθμό αποστολής του επιστρεφόμενου δέματος και τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο θα γίνει η επιστροφή χρημάτων. Τα χρήματα θα κατατεθούν εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του δέματος από το alexsports.gr.